teknisk support / fleet admin till Bridgestone

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba i en varierad roll där du får använda dig både av din administrativa ådra och brinner för mötet med andra människor? Kika in detta! Som teknisk administratörkommer ingen dag vara den andra lik.

Här kommer du arbeta för att stötta våra kunder genom att administrera ordrar, se över fakturor och hjälpa våra kunder att navigera olika system m.m. Arbetsuppgifterna kommer du även att administrera och säkerställa kvaliteten på Bridgestones produkter i interna nätverk. Du kommer vid behov behandla och uppdatera relevant kund-data (priser, produkter, avtal etc). I den här rollen ingår en del kundkontakt där du förväntas ge en god service där det behövs. Det är därför viktigt att du är service minded, har god förståelse för olika system, initiativtagande och har viljan att även själv utvecklas och lära sig. Vi ser även att du är kommunikativ och har lätt för att kommunicera med kunder på både Svenska och Engelska.

Din profil

Personliga egenskaper är viktigare än formella egenskaper men man kommer i den här rollen behöva ha ett naturligt sinne både för det administrativa och generella kunskaper för däck.

Meriterande är det om du tidigare arbetat i en liknande roll eller arbetat med däck. Resterande kommer du lära dig på plats och vi förser dig med de utbildningar och verktyg du behöver.

-Erfarenhet eller intresse av försäljning och relationsbyggande aktivitet
-Tekniskt såväl som administrativt intresse
-Förmåga att arbeta självgående, ta initiativ och planera din egen arbetsdag
-goda kunskaper i svenska och engelska
-datorvana och du kan enkelt navigera dig igenom MS-office paketen
-B-körkort är ett krav

Om företaget

Bridgestone Corporation är världens största tillverkare av däck och andra gummiprodukter, en japansk multinationell tillverkare av reservdelar till bilar och lastbilar som grundades 1931. Bridgestone säljer sina produkter i mer än 150 länder.

Kontaktuppgifter

Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Tor Linné på Tor.Linne@autorekrytering.se

Bridgestone
  • Företag

   Bridgestone
  • Ort

   Uppsala län
  • Inkommet

   2023-01-18
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-02-27

Kontaktperson

Tor Linné

Tipsa dina vänner

Kontakt