Teknisk support till DEFA e-mobility, Kista

Arbetsbeskrivning

Är du en social person som älskar tekniska utmaningar? Nu söker DEFA medarbetare till sin tekniska support inom billaddning. Här har du chans att få arbeta på ett bolag som levererar framtidens produkter inom e-mobility!

Rollen som teknisk support innefattar ett omväxlande arbete som dagligen ger nya tekniska utmaningar inom billaddning. Arbetet är förlagt inne på kontor även om det vid enstaka tillfälle kan behövas att du åker ut till kunden för att hjälpa till. I huvudsak kommer du att…

• Hjälpa slutkunder och installatörer med tekniska frågor om produkter och vår egen betalfunktion
• Ha kontakt med sidofunktioner internt såsom produktchef, kvalitetschef och utvecklare
• Ständigt utveckla din egen förmåga inom tekniken och branschen

Att arbeta hos oss innebär att vara med i utvecklingen av morgondagens produkter inom elbilsladdning och ger dig även möjligheten att växa inom ett välkänt globalt företag! Vi tror på arbete med frihet under ansvar och lägger stor vikt på din trivsel hos oss. Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande!

Din profil

Vi är övertygade om att rätt person med ett eget driv kan axla rollen som teknisk support men du behöver ha goda kunskaper inom el för att lyckas i supporten. Vi söker dig som antingen har ett ECY-certifikat eller annan teoretisk kunskap inom ellära, till exempel kan du ha arbetat som elektriker, montör eller suttit i en teknisk support. Som person är du mycket social och en problemlösare som älskar tekniska utmaningar. Du är en lagspelare och hjälper gärna såväl kollegorna i supporten som kunderna som ringer in. Vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, hjälpsamhet och social kompetens. För att söka tjänsten måste du ha B-körkort samt tala och skriva flytande på svenska och engelska.

Om företaget

Vårt mål är att göra människors liv enklare och mer miljövänligt genom att hjälpa dem använda energi så effektivt som möjligt. Våra produkter och tjänster förbättrar hur människor laddar och förvärmer sina fordon och ljussätter byggnader eller vägar. Vi fortsätter att förbättra vårt sortiment genom att fokusera på kontinuerlig förbättring och innovation.

DEFA är ett privatägt norskt företag som grundades 1946. Vi har för närvarande mer än 400 anställda på tre kontinenter. Våra produkter och tjänster säljs i mer än 30 länder världen över.

Kontaktuppgifter

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Autorekrytering. Frågor kring processen besvaras av rekryterare Ethan Arancibia, via mejl ethan.arancibia@autorekrytering.se eller telefon 070-840 69 73. Varmt välkommen med din ansökan!

DEFA AB
  • Företag

   DEFA AB
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2022-11-21
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-12-22

Kontaktperson

Ethan Arancibia
ethan.arancibia@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt