Teknisk support till GESAB

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren tekniker som söker en varierad och administrativ roll? Då kan du vara den vi söker till rollen som Teknisk support hos GESAB.

GESAB säljer tung verkstadsutrustning av välkända varumärken med hög kvalité. Nu söker vi dig som vill ta en administrativ roll med många kontaktytor.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
• Ge teknisk support till kunder över telefon
• Läsa sprängskisser, hitta och beställa rätt reservdelar samt ta emot reservdelbeställningar från våra tekniker och kunder
• Viss garantihandläggning
• Planering och bokningar av serviceärenden

Din profil

Vi söker dig som är tekniskt kunnig. Förslagsvis arbetar du idag som tekniker för motorfordon, vitvaror, industrimaskiner eller motsvarande. Är du resande tekniker idag är det starkt meriterande men det viktigaste är att du är en lösningsorienterad person som förstår vikten att våra tekniker behöver snabb hjälp när de är ute på servicejobb. Därför ser vi också att du är en person som är en kreativ problemlösare, ansvarsfull och en lagspelare.

Då vi har internationella leverantörer ser vi också att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska.

Om företaget

Gesab står för Garage Equipment Service AB. Vi säljer verkstadsutrustning, billyftar, däckmaskiner, hjulinställare, lastbilslyftar, lyftbockar och service till stora och små verkstäder sedan 1983. Redan då var kvalitet ett ord vi levde efter. Sedan starten har vi valt att jobba med vad vi tycker är de främsta leverantörerna.
Det gör att vi känner våra produkter väl och kan lösa eventuella problem direkt utan mellanhänder. Vår affärsidé: "att med kunskap, kvalitet och service vara en ledande leverantör av verkstadsutrustning till den professionella fordonsverkstaden”.

Kontaktuppgifter

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Autorekrytering. Frågor gällande tjänsten och processen besvaras av rekryterare Mathilda Heimer på mathilda.heimer@autorekrytering.se eller på 073 503 91 04

GESAB
  • Företag

   GESAB
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2023-11-14
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-11-30

Kontaktperson

Mathilda Heimer
mathilda.heimer@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt