Teknisk Support till Hedin MG Sweden

Arbetsbeskrivning

Har Du några års arbetslivserfarenhet inom fordonsteknik och brinner för service och problemlösning? Vill du vara med på den fortsatta framgångsresan med MG i Sverige? Vill du hoppa på chansen att arbeta inom en global koncern med ett nytt varumärke inom elfordon och stora tillväxtplaner? Efter en framgångsrik start har Hedin MG Sweden AB sikte på att placera MG som ett etablerat varumärke inom Hedin Bil och på den svenska marknaden.

Vi söker nu en driven och kommunikativ teknisk supportmedarbetare. Som teknisk support för MG söker vi dig som vill och kan assistera våra service- och fordonstekniker hos våra återförsäljare runt om i landet. Uppdraget går ut på att säkra att återförsäljarna får rätt stöd i tekniska frågor som de inte kan lösa själva samt att de har rätt utbildning för att kunna utföra fordonstekniskt arbete på MGs produkter och därmed bidra till en hög kundnöjdhet.

Detta är en långsiktig tjänst på ett bolag som värdesätter personlig utveckling och satsar på kompetens. Då MG är ett nytt fordonsmärke att lanseras på den svenska marknaden kommer vi att utbilda dig till superuser för våra tekniska problem.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar:
• Supportera återförsäljare i tekniska frågor.
• Supportera återförsäljare med garantifrågor.
• Säkerställa tillgång till handböcker, verkstadsböcker och annan teknisk support.
• Förstå och säkra att verkstäderna arbetar enligt tillverkarens anvisningar.
• Förstå och säkra att verkstäderna genomgår tillverkarens utbildningsprogram
Placering är på Hedin MG Swedens huvudkontor i Sisjön.

Din profil

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning i grunden och som har några års arbetslivserfarenhet inom fordonsteknik, Du har tidigare erfarenhet av arbete med fordonsmekanik inom el.
Har du arbetat i en serviceroll, såsom kundmottagare, servicesäljare eller likande är detta meriterande. Du behöver vara bekväm i att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska, samt ha goda datakunskaper.

Personliga egenskaper som vi värdesätter högt:
• Kunna kommunicera och skapa goda relationer med både återförsäljare och medarbetare.
• Ha en god administrativ-, planerings- och prioriteringsförmåga.
• Kunna arbeta mål- och utvecklingsinriktat.
• Bidra till en trivsam laganda, en väl fungerande arbetsplats samt att arbeta efter Hedin Groups visioner och kärnvärden.

Låter detta spännande och som nästa steg för dig? Då ska du ansöka redan idag!

Om företaget

2021 startade Hedin MG Sweden upp verksamhet som distributör för MG i Sverige. MG har varit före sin tid ända sedan den Brittiska biltillverkaren startade produktion i Morris Garages 1924. Nu kan en ny generation välja en bil från detta ikoniska märke. Modernt, elektriskt och redo för framtiden. MG gör eldrift tillgänglig för alla. Framgången för den 100% elektriska ZS EV och tillkännagivandet av ytterligare hållbara fordon under de kommande åren visar MG: s helhjärtade engagemang för elektrisk mobilitet. MG:s fordon är utformade med europeiska förare i åtanke; varumärket erbjuder hållbara, smarta, funktionella och attraktivt prissatta fordon. MG är utvecklat i företagets designstudio i Shanghai, i samarbete med vår avancerade designstudio i London. MG produceras i Kina och finns redan i flera europeiska länder.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare June Pärnänen, tel. 070 622 60 19. Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Hedin MG Sweden AB
  • Företag

   Hedin MG Sweden AB
  • Ort

   Västra Götalands län
  • Inkommet

   2022-09-25
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-10-08

Kontaktperson

June Pärnänen
070 622 60 19

Tipsa dina vänner

Kontakt