Tip Trailer Service söker arbetsledare i Jönköping

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta för ett marknadsledande europeiskt företag inom försäljning, leasing och underhåll av släpvagnar? Har du drivet som krävs för att samordna en verkstad? Då är det dig vi söker för denna möjlighet att få driva, utveckla och sätta din egen prägel på TIP Trailer Service verkstad i Jönköping just nu!

I rollen som arbetsledare kommer du att leda och fördela arbetet för våra mekaniker. Du driver på flödet genom verkstaden för att garantera både den tekniska kvaliteten samt att leverans sker enligt plan. Vidare kommer du även att arbeta med kundmottagning och kundkontakt för att säkerställa att våra kunder blir väl mottagna.

En stor del av arbetet är att prioritera och fördela arbeten som ska utföras i verkstäderna med inriktning mot skador och garantier, en del större arbeten planeras och utförs i projekt vilka du är med i planeringen av. Med andra ord är det avgörande att man är lösningsorienterad då vår vardag snabbt förändras och att vi stundtals jobbar med stora volymer och kort framförhållning.

Din profil

Som person är du förtroendeingivande och genom din goda kommunikationsförmåga skapar du framgångsrika relationer med olika målgrupper på olika nivåer. Du stöttar medarbetare i deras dagliga och operativa arbete. Alltså, ett aktivt ledarskap förväntas för att lyckas i rollen. Erfarenhet av Office programmen och Matrix är mycket meriterande. Du är van att ta stort ansvar samtidigt som du prestigelöst kan växla mellan arbetsuppgifter. Som person är du drivande, ödmjuk och trivs i en roll med många kontaktytor. Krav är att du behärskar svenska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Du bör i grunden ha en god förståelse för mekaniken, antingen via utbildning eller praktisk erfarenhet. Du är van att prioritera och fatta många snabba beslut. Du har ett flödestänk och vet vikten av att planera för att underlätta kundens schema.

Om företaget

Vi erbjuder ett arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag med möjlighet att utveckla ditt personliga och professionella ledarskap. Du kommer att ha en individuell utvecklingsplan och kontinuerliga avstämningar med din närmaste chef. Utöver ovanstående erbjuds ett utmanande och varierande arbete med stor möjlighet att utveckla våra arbetssätt och metoder.
Som anställd på TIP trailer service erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Läs mer om företaget på:
https://www.tipeurope.se/om-tip-

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakt ansvarig rekryterare Karl Andersson på karl.andersson@autorekrytering.se

Tip Trailer
  • Företag

   Tip Trailer
  • Ort

   Jönköping
  • Inkommet

   2022-11-30
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-12-30

Kontaktperson

Karl Andersson

Tipsa dina vänner

Kontakt