Toyota generalagent söker supportmedarbetare

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av att arbeta på bilverkstad och söker en ny utmaning? Älskar du att ge god service och få ta ett stort ansvar genom att vara kundens och återförsäljarnas första kontakt in i Toyota? Då är det dags att du söker till oss!

Vi söker en person till oss på Toyota generalagent, för tjänsten som SPOC, Single Point of Contact, i Sundbyberg. I rollen kommer du supportera återförsäljare och slutkunder i hela Sverige med alla typer av frågor som rör våra produkter och affär. Bredden på ärenden är vidd och kan exempelvis gälla produkter, marknadsföring, försäljning, tilläggspaket, multimediasystem och reservdelssupport.

Rollen kräver grundläggande teknisk förståelse och ett gediget kundfokus med service i världsklass. Du kommer arbeta med dator och mejl som ditt främsta arbetsverktyg men viss support via telefon kan också förekomma. Kunden erbjuder möjlighet till att arbeta halvtid hemifrån, men alla tisdagar och torsdagar ses teamet på kontoret.

Vi önskar ha någon på plats så snart som möjligt - tveka inte med ansökan!

Din profil

Vi tror att en förutsättning för att lyckas i rollen är att du har vana från och förståelse för arbetet på en verkstad, alternativt har en teknisk förståelse men istället har erfarenhet från ett annat serviceyrke. För att kunna lösa inkommande ärenden under önskad ledtid behöver du ha en god grundförståelse för bilar och även vara duktig på att hantera information och söka dig fram till rätt källa för att besvara ett ärende. God administrativ förmåga och datorvana är därför krav för att söka tjänsten, tillika B-körkort. Vidare är kunskap inom reservdelar meriterande. Vi värdesätter ett gott kundbemötande och att du ger samma professionella bemötande till såväl kunder som kollegor. Som person är du snabbfotad och har en bra inställning till arbetet och gärna ser problemlösning som en härlig utmaning. Då mycket av vår kommunikation och information är på engelska behöver du vara bekväm att föra dig på både engelska och svenska i tal och skrift.

Om företaget

Toyota sålde 10,23 miljoner bilar 2014 och säljs i mer än 170 länder. Totalt sedan starten 1936 har Toyota tillverkat över 200 miljoner bilar. Samtliga 67 fabriker runt om i världen, liksom Toyota Sweden, är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Sedan Toyota Prius kom som första masstillverkade hybrid 1997 har Toyota tillverkat över 18 miljoner hybrider. Toyota har 30 hybridmodeller i produktion. I december 2014 introducerade Toyota bränslecellsmodellen Mirai. Alla Toyotas personbilsmodeller är energideklarerade. Serieproduktionen av Toyotas lyxbilsdivision Lexus startade 1989. I Sverige säljs sex Lexus-modeller, samtliga med hybridteknik.

Kontaktuppgifter

Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av rekryterare Fredrica Eurén, via mejl fredrica.euren@autorekrytering.se eller telefon 070 622 65 30. Varmt välkommen med din ansökan!

Toyota Generalagent
  • Företag

   Toyota Generalagent
  • Ort

   Stockholm
  • Inkommet

   2022-07-07
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-09-05

Kontaktperson

Fredrica Euren
fredrica.euren@autorekrytering.se
070 622 65 30

Tipsa dina vänner

Kontakt