Toyota Logistics söker transportadministratör till Malmö hamn

Arbetsbeskrivning

Är du en person som trivs med att organisera, strukturera och har erfarenhet av att arbeta inom administration, fakturor och logistik? Då kanske detta är helt rätt för dig.

Till vår kund Toyota söker vi nu en administratör med placering i Malmö Hamn. I rollen behöver du ha praktisk arbetslivserfarenhet inom administration och fakturahantering. Du besitter därför god datorvana och är van att arbeta i Microsoft Office framför allt i Excel då det kommer vara ett av dina viktigaste arbetsverktyg. Du behöver kunna hantera en varierande arbetsbelastning. Din roll innefattar:

- Hantering av alla lokala inköpsfakturor med vårt ORACLE-system (kontakt med ekonomiavdelningen)
- Dagliga beställningar av delar till verkstad och uppföljning av leveranser
- Stötta workshopplaneraren
- Fartygsbokningar och lastningar (kontakt med fraktagenter)
- Tullförklaringar och uppföljning

Din profil

Vi söker dig som har relevant erfarenhet av administration och logistik samt vana att arbeta i ett bolag där det händer nya saker varje dag. Du skräms inte att ta tag i saker och är flexibel, prestigelös och noggrann i ditt arbete. Du ser inte problem utan hittar lösningar i stället. God datorvana samt goda kunskaper i Excel är krav för tjänsten. Då du arbetar internationellt är det viktigt att du känner dig trygg i svenska och engelska i både tal och skrift.
Som konsult hos oss på Autorekrytering erbjuder vi dig:

- Möjligheten till en karriär i motorbranschen
- Högt i tak, med trevliga och hjälpsamma kollegor
- En plats hos ett framgångsrikt företag

Om företaget

Toyota Vehicle Logistics Group ansvarar för att distribuera de fordon som produceras i våra globala fabriker (Japan, Europa, USA, etc.) till våra europeiska kunder (inklusive Turkiet och Ryssland). Fordonen anländer till våra fordonslogistikcenter (VLC) från olika tillverkningsanläggningar, där de skräddarsys och kontrolleras innan de levereras till våra återförsäljare.
VLC Malmo servar till TOYOTA-kunder i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Baltikum.

Kontaktuppgifter

Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med.

Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Som anställd i Autorekryterings bemanningsverksamhet har du möjligheten att utvecklas motorbranschen.

Detta är ett uppdrag på heltid med start omgående. Du får en trygg anställning hos Autorekrytering och en konsultchef som guidar dig, stöttar dig och pushar dig till en framgångsrik karriär i motorbranschen. Frågor om tjänsten och processen besvaras av konsultchef Karl Andersson på karl.andersson@autorkerytering.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan avslutat ansökningsdatum, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Toyota Logistics
  • Företag

   Toyota Logistics
  • Ort

   Malmö
  • Inkommet

   2023-11-06
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-12-20

Kontaktperson

Karl Andersson
karl.andersson@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt