Transportbilssäljare till Ford Hedin Bil Akalla

Arbetsbeskrivning

Har du alltid drömt om att vara en del av bilbranschens framtid? Då har vi den perfekta möjligheten för dig hos Hedin Bil Akalla!

Hedin Bil Akalla är en stolt medlem av Hedin Bil-koncernen, en dominerande kraft inom bilbranschen som förvärvade generalagenturen för Ford. Med vår starka position inom företagsförsäljningen i Sverige är vi redo för en spännande tillväxtresa. Här kommer du komma in i en värld som präglas av effektivitet och framgång vilket visas på att vi på anläggningen i Akalla är den anläggning som säljer högst volym.

Vi bygger nu norra Europas största Fordanläggning och är redo att ta vårt försäljningsteam till nya höjder. Vi erbjuder transport- och personbilar till företag och letar efter en erfaren transportbilssäljare som vill bli en del av vår framgångssaga och vara först med att presentera nya spännande fordonsmodeller och nyheter. Med många nya spännande fordonsmodeller och andra nyheter i närtid på gång så ser vi med spänning fram emot kommande tid!

Din profil

Som transportbilssäljare är din huvuduppgift att skapa och underhålla långsiktiga affärsrelationer. Här kommer du arbeta mot både privatpersoner och företag där du erbjuder en förstklassig serviceupplevelse till våra kunder. Du kommer att använda telefonen som ditt främsta verktyg och arbeta aktivt med uppsökande försäljning. Att vara proaktiv är avgörande när du öppnar dörrar till nya möjligheter och kommer vara nyckeln tilll din framgång. Du kommer behöva vara initiativtagande för att identifiera potentiella kunder och följa upp dem efter samtal. Rollen kräver hög självständighet och eget ansvar samt ett engagemang att våga nå ut till dina potentiella kunder.

• Erfarenhet: Du har gedigen erfarenhet av B2B eller B2C försäljning där du självständigt arbetat för att bygga upp en kundportfölj och bokat möten
• Professionell Kommunikation: Din förmåga att kommunicera med beslutsfattare är utmärkt, och du kan representera företaget på ett professionellt sätt.
• Resultatorienterad: Du har tidigare levererat resultat i försäljning och trivs i en resultatorienterad miljö.
• Självständighet: Du tar ansvar och driver din egen försäljning med hög grad av självständighet.
• Datorvana: Du är bekant med användningen av datorverktyg för att effektivisera ditt arbete.

Om företaget

Hedin Bil-koncernen är en del av Hedin Group och är verksamma inom motorbranschen i Sverige, Norge och Belgien. Med 33 olika bilmärken och närvaro på 108 platser, erbjuder vi både nya och begagnade person-, transport- och lastbilar. På Hedin Group värdesätter vi kompetens och engagemang. Vi tror på att varje individuell styrka berikar vårt företag och att tillsammans skapar vi starka och innovativa team. Vi är övertygade om att din kompetens och ditt engagemang kommer att bidra till vår gemensamma tillväxtresa.

Kontaktuppgifter

Vill du vara en del av vår tillväxtresa och vara bland de första att presentera de senaste fordonsnyheterna? Skicka in din ansökan redan idag!
För övriga frågor om tjänsten kontakta Tor.Linne@autorekrytering.se eller Alida.Antonsson@autorekrytering.se

Hedin Bil Akalla
  • Företag

   Hedin Bil Akalla
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2023-11-21
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-12-30

Kontaktperson

Tor Linné
tor.linne@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt