Utbildningskoordinator till Training Partner

Arbetsbeskrivning

Var med och utveckla Training Partner!

Som Utbildningskoordinator kommer du att spela en nyckelroll i att planera, organisera och genomföra utbildningsaktiviteter. I rollen som Utbildningskoordinator kommer du att säkerställa högkvalitativa utbildningar till en av våra kunder som outsourcar hela sitt utbildningskoncept till oss på Training Partner.

Tillsammans med Projektledare, Utbildare och två andra Utbildningskoordinatorer kommer du arbeta med våra utbildningskoncept inom Sälj-, Eftermarknad-, Chef- samt Produktutbildningar. Tjänsten erbjuder flertalet kontaktytor och du kommer att arbeta i nära samarbete med interna och externa intressenter.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:
- Administrativa moment avseende utbildning.
- Kommunikation både deltagare samt nyckelpersoner inom GA.
- Ansvara för underlag för att tillsammans med dina kollegor planera och schemalägga utbildningsaktiviteter.
- Samordning av utbildningsresurser.

Din profil

Till tjänsten söker vi dig som har tidigare erfarenhet från en kundnära och administrativ roll inom Motorbranschen. Kanske har du tidigare arbetat som Säljare, Hallvärd, Kundmottagare eller som Servicerådgivare och på så vis tillgodosett dig en förståelse för Återförsäljarledet. Administration faller sig naturligt för dig och du har viss systemerfarenhet sen tidigare och behärskar Excel och Officepaketet.

Vi ser gärna att du är en flexibel lagspelare som trivs med att ta ansvar. Ditt arbeta präglas av ett kundorienterat och professionellt förhållningsätt. Du motiveras av att leverera och säkerställa hög service och vill vara med på resan och utveckla Training Partner!

Vi ser att du innehar B-körkort och tillgång till bil.

Om företaget

Med 30 års erfarenhet erbjuder Training Partner utbildning till kunder inom fordonsindustrin. Här genomförs allt ifrån enstaka utbildningar till helt outsourcade utbildningskoncept och produktlanseringar. På plats finns även rymliga eventlokaler, möteslokaler, verkstadslokaler och test-drive banor vilket gör att Training Partner kan ta emot alla typer av fordon och fordonsstorlekar, allt från motorcyklar och bilar till skogsmaskiner och lastbilar. Läget, endast några minuter från Arlanda flygplats, gör det smidigt för kunder och deltagare oavsett varifrån de kommer.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Alida Antonsson, tel 070-664 65 81. Urval sker löpande och intervjuer kommer att genomföras löpande, vi ser fram emot din ansökan!

Training Partner
  • Företag

   Training Partner
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2023-09-26
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-10-21

Kontaktperson

Alida Antonsson

Tipsa dina vänner

Kontakt