Utesäljare till Europart i Uppsala

Arbetsbeskrivning

Brinner du för mötet med kund och har viljan att vara med i en tillväxtresa hos ett branschledande företag i framkant? Kika in denna tjänst som utesäljare hos Europart!

Som utesäljare hos oss kommer du ansvara för att driva försäljning av företagets sortiment mot våra kunder inom ett ansvarområde som sträcker sig mellan Gävle och Stockholm där du utgår från Uppsala. Du kommer aktivt besöka och bearbeta våra kunder för att sälja in reservdelar, service och andra tjänster. Här bygger och utvecklar du kundrelationer genom att erbjuda bästa möjliga kundservice.

Tjänsten innebär frihet under ansvar och du planerar, bokar och genomför dina egna kundmöten. Som utesäljare är du ansiktet utåt och arbetar aktivt med försäljning mot nya och befintliga kunder.

Din profil

Eftersom du kommer att arbeta i direkt kontakt med våra kunder bör du ha en utåtriktad läggning, ett starkt driv att göra affärer samt en hög grad av servicekänsla, du bör också ha förmågan att ta egna beslut och planera ditt eget arbete.

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av:

- Erfarenhet/ tekniska kunskaper kring fordon/ lastbilar
- Är relationsbyggande
- Är social och gillar att ha många kundkontakter både per telefon och i filialens butik
- Att du som person jobbar för långsiktiga kundrelationer
- Du är initiativrik och förstår att din insats är viktig på din arbetsplats.
- Erfarenhet från logistikbranschen eller marknaden för tunga lastbilar är meriterande

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i ett internationellt och marknadsledande företag där du blir en del i ett framgångsrikt team. Vi är ett kundorienterat företag med fokus på service och kvalitet. Vårt företag befinner sig i en expansiv fas och vi vill gärna utvecklas tillsammans med våra medarbetare. Villkor enligt gällande kollektivavtal.

Om företaget

EUROPART är sedan 75 år tillbaka en framgångsrik verksamhet på marknaden för fordonsreservdelar och är idag en ledande partner för nyttofordonsverkstäder samt operatörer av lastbils-, släpvagns-, transportbils- och bussvagnparker i Europa.

EUROPARTS europeiska nätverk har ca 300 försäljningsställen i 28 länder med snabb och tillförlitlig leveransservice och ett sortiment med mer än 400 000 delar. Dessutom har EUROPART kvalitetsprodukter av vårt eget märke EUROPART Premium Parts med 7 500 tillgängliga delar. Koncernens tyska huvudkontor förser dagligen våra svenska filialer med gods genom vårt unika logistikkoncept.

I Sverige finns vi på 14 filialer och har drygt 100 anställda och en omsättningen på över 330 MSEK.

Kontaktuppgifter

Frågor för denna tjänst besvara av Tor Linné. Tor.Linne@autorekrytering.se

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan avslutat ansökningsdatum, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Europart
  • Företag

   Europart
  • Ort

   Uppsala län
  • Inkommet

   2023-03-12
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-04-29

Kontaktperson

Tor Linné

Tipsa dina vänner

Kontakt