Verkstadschef till Bilprisma i Munka-Ljungby

Arbetsbeskrivning

Drivs du av att arbeta med att koordinera, planera och genomföra verkstadsarbete? Har du gedigen erfarenhet av motorbranschen och elhybrider/elbilar? Då finns just nu möjligheten till att få arbeta med framtidens teknik på Bilprismas auktoriserade Toyota- och Lexusverkstad i Munka Ljungby.

I din roll som verkstadschef kommer du att jobba tätt tillsammans med ditt verkstadsteam – leda och fördela arbetet samt vara en support i deras arbete. I arbetet ingår även administrativa arbetsuppgifter samt att driva flödet genom verkstaden för att garantera den tekniska kvalitén i enlighet med de verkstadsprocedurer och normer som har tagits fram av Toyota/Lexus. Då du även kommer att vara Bilprisma Servicecenters ansikte utåt, och tillgänglig för kontakt med kunden genom hela processen, är du är duktig socialt, har en god kommunikativ förmåga och lätt att skapa goda relationer. En viktig del är att alltid ge kunden ett professionellt bemötande samt att säkerställa att vi tillgodoser kundens önskemål.

- Kundmottagning
- Planera och koordinera arbetsuppgifter i verkstaden
- Säkerställa att rutiner och processer följs
- Personalansvar för verkstaden

Din profil

Vi söker dig som har en hög social förmåga och förmedlar en trygg och konsultativ rådgivning till våra kunder. Du har vana av kundmottagning, vilket innebär god kunskap inom data, administration, order och fakturering, samt känner en trygghet i din fordonstekniska kompetens. Du är en duktig teamledare och är van att arbeta även när tempot är lite högre. Det är viktigt att du har förståelse för branschen och förmågan att coacha och utveckla din personal. Du bör behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Om företaget

Bilprisma Munka Ljungby är auktoriserad återförsäljare av Toyota och vägg i vägg ligger vår Lexus-anläggning, som säljer och marknadsför Lexus. Vår verksamhet är inom både ny och begagnad bilförsäljning, samt reservdelar och tillbehör tillsammans med service och andra bilrelaterade tjänster. Vår målsättning är att vi varje dag och i varje kundrelation ska våra kunder att uppleva att de blir väl omhändertagna både före, genom och efter sin bilaffär, samt att de känner att de kan höra av sig till oss oavsett vad de undrar över eller eventuellt behöver hjälp med.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Isak Jogre på isak.jogre@autorekrytering.se. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Bilprisma
  • Företag

   Bilprisma
  • Ort

   Ängelholm
  • Inkommet

   2024-04-04
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-05-02

Kontaktperson

Isak Jogre
isak.jogre@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt