Verkstadschef till Moberg Bil

Arbetsbeskrivning

Är du en person med gedigen erfarenhet från motorbranschen? Har du arbetat i en roll med ledarskap sedan innan? Moberg Bil söker nu en resultatinriktad och engagerande verkstadschef till deras anläggning i Göteborg. Du kommer att vara ytterst ansvarig för anläggningens verkstad där du driver kostnads- och personalansvar och ser till att verksamheten flyter på. Tillsammans med ditt team bidrar ni till en effektiv verkstad med hög kundnöjdhet.

I tjänsten förväntas du arbeta med följande arbetsuppgifter:

- Leda och fördela arbetet till mekanikerna
- Hantera personal och bidra till en effektiv och stimulerande miljö
- Budgetering och kostnadshantering
- Strukturera och effektivisera arbetsprocesserna i verkstaden

Detta är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Din profil

För att vara aktuell för denna tjänst söker vi gärna dig som har en fordonsteknisk utbildning och krav att du har dokumenterad erfarenhet inom verkstad som verkstadschef eller annan ledande befattning. Det är viktigt att du har förståelse för branschen och förmågan att coacha och utveckla din personal.

I rollen som verkstadschef hos Moberg Bil ansvarar du över Verkstad, Däckhotell och Rekond och rapporterar direkt till VDn Tobias. Det är av stor vikt att du är bekväm med att kunna struktuera och organisera arbetsdagen på ett diciplinerat sätt.
Personalansvar är något du brinner för då du alltid försöker att få andra att växa. Du är en självgående och driftig person som kan hantera dina arbetsuppgifter i stundtals högt tempo. I denna positionen ansvarar du över ett team på 13st personer med blandade arbetsuppgifter.

Att arbeta med hög kvalitet och kundnöjdhet är en självklarhet för dig. Du ska besitta kunskap och erfarenhet inom dem vanligaste data programmen och på längre sikt även att kunna vara med och utveckla nuvarande system samt diagnosutrustning. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Om företaget

Moberg Bil startades 2016 av företagets grundare och nuvarande VD Tobias Moberg. Augusti 2016 såldes den första bilen från Moberg Bil i Högsbo Göteborg. Då hyrde Tobias Moberg ett kontor med fem parkerings­platser, några år senare har företaget nu över 30 anställda och säljer närmare 2000 bilar per år. År 2021 omsatte Moberg Bil ca 400 miljoner kronor och fortsätter nu sin expansiva resa.

Moberg Bil bedriver idag handel av person­bilar och transportbilar men också av andra typer av fordon. Genom ett brett utbud av varumärken och modeller kan vi erbjuda något för alla både vad gäller funktionalitet och prisklass.

Framgångarna består till stor del av vårt fokus på digitalisering, korta ledtider, bra priser, kvalitet och trygghet. Det finns en stor efterfrågan från bilmarknaden idag om att man som kund vill känna sig trygg vid sitt bilköp. Det har varit ett av Moberg Bils primära mål att jobba för att kunder ska känna sig trygga både under och efter köpet av bil hos oss.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Isak Jogre på isak.jogre@autorekrytering.se. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Moberg Bil
  • Företag

   Moberg Bil
  • Ort

   Göteborg
  • Inkommet

   2023-05-25
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-06-11

Kontaktperson

Isak Jogre
isak.jogre@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt