Verkstadschef TIP Trailer Jönköping

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta för ett marknadsledande europeiskt företag inom försäljning, leasing och underhåll av släpvagnar? Har du drivet som krävs för att samordna en verkstad? Då är det dig vi söker för denna möjlighet att få driva, utveckla och sätta din egen prägel på TIP Trailer Service verkstad i Jönköping just nu!

Som Verkstadschef har du ansvar för verkstaden i Jönköping, Du ansvarar för omsättning, beläggning- och resultat för verkstaden samt att driva verkstaden mot uppställda mål och nyckeltal, KPI:er. Säkerställa att verksamheten arbetar så effektivt som möjligt samt att den möter och/eller överträffar satta mål gällande engagemang, kvalitet och leveransprecision. En stor del av arbetet är att prioritera och fördela arbeten som ska utföras i verkstäderna med inriktning mot skador och garantier, en del större arbeten planeras och utförs i projekt vilka du ansvara för planeringen av.

Med andra ord är det avgörande att man är lösningsorienterad då vår vardag snabbt förändras och att vi stundtals jobbar med stora volymer och kort framförhållning.
Du ansvara för att ledtiderna hålls och att kunden är mer än nöjd. Under de närmaste åren kommer du att fokusera på förbättringsarbete och att utveckla rutiner.

Din profil

Som person är du förtroendeingivande och genom din goda kommunikationsförmåga skapar du framgångsrika relationer med olika målgrupper på olika nivåer. Att coacha andra och bidra till dina medarbetares utveckling driver dig, tillsammans med att nå optimal kvalitet och effektivitet. Du har tidigare visat prov på ledarskap i förändring och är redo för en ny utmaning.

Du stöttar medarbetare i deras dagliga och operativa arbete och ansvarar för att verksamheten drivs och utvecklas i linje med företagets affärsidé, mål, vision och policys. Alltså, ett aktivt ledarskap förväntas för att lyckas i rollen.

Du bör i grunden ha en god förståelse för mekaniken, antingen via utbildning eller praktisk erfarenhet. Vidare har du en väldigt god affärsförståelse och ett stort kundfokus. Du är van att prioritera och fatta många snabba beslut. Du har ett flödestänk och vet vikten av att planera för att underlätta kundens schema. Vidare har du god ekonomisk förståelse och tidigare erfarenhet av att arbeta med garantiärenden.

Om företaget

Vi erbjuder ett arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag med möjlighet att utveckla ditt personliga och professionella ledarskap. Du kommer att ha en individuell utvecklingsplan och kontinuerliga avstämningar med din närmaste chef. Utöver ovanstående erbjuds ett utmanande och varierande arbete med stor möjlighet att utveckla våra arbetssätt och metoder.
Som anställd på TIP trailer service erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Läs mer om företaget på:
https://www.tipeurope.se/om-tip-

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakt ansvarig rekryterare Karl Andersson på karl.andersson@autorekrytering.se

TIP Trailer Service
  • Företag

   TIP Trailer Service
  • Ort

   Jönköpings län
  • Inkommet

   2022-09-05
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-10-30

Kontaktperson

Karl Andersson
karl.andersson@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt