Verkstadschef

Arbetsbeskrivning

Har du drivet som krävs för att samordna en verkstad? Då är det dig vi söker för denna möjlighet att få driva, utveckla och sätta din egen prägel på en verkstad!

Som Verkstadschef har du ansvar för verkstaden, omsättning, beläggning- och resultat för verkstaden samt att driva verkstaden mot uppställda mål och nyckeltal, KPI:er. Säkerställa att verksamheten arbetar så effektivt som möjligt samt att den möter och/eller överträffar satta mål gällande engagemang, kvalitet och leveransprecision. En stor del av arbetet är att prioritera och fördela arbeten som ska utföras i verkstäderna med inriktning mot skador och garantier, en del större arbeten planeras och utförs i projekt som du ansvarar för planeringen av.

Med andra ord är det avgörande att man är lösningsorienterad då verkstadschefens vardag snabbt förändras och stundtals jobbar med stora volymer och kort framförhållning.
Du ansvarar för att ledtiderna hålls och att kunden är mer än nöjd.

Din profil

Som person är du förtroendeingivande och genom din goda kommunikationsförmåga skapar du framgångsrika relationer med olika målgrupper på olika nivåer. Att coacha andra och bidra till dina medarbetares utveckling driver dig, tillsammans med att nå optimal kvalitet och effektivitet. Du har tidigare visat prov på ledarskap i förändring och är redo för en ny utmaning.

Du stöttar medarbetare i deras dagliga och operativa arbete och ansvarar för att verksamheten drivs och utvecklas i linje med företagets affärsidé, mål, vision, budget och policys. Alltså, ett aktivt ledarskap förväntas för att lyckas i rollen.

Du bör i grunden ha en god förståelse för mekaniken, antingen via utbildning eller praktisk erfarenhet. Vidare har du en väldigt god affärsförståelse och ett stort kundfokus. Du är van att prioritera och fatta många snabba beslut. Du har ett flödestänk och vet vikten av att planera för att underlätta kundens schema. Vidare har du god ekonomisk förståelse.

Om företaget

Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.
Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige.

Kontaktuppgifter

Urval kommer att påbörjas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Har du några frågor är du välkommen att kontakta Felix Taylor på felix.taylor@autorekrytering.se.

Välkommen med din ansökan!

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Göteborg
  • Inkommet

   2022-12-20
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-03-30

Kontaktperson

Felix Taylor

Tipsa dina vänner

Kontakt