Verkstadskoordinator till Svea Husbilar i Älmsta/Norrtälje

Arbetsbeskrivning

Svea Husbilar utökar nu sitt team och söker en verkstadskoordinator till anläggningen i Norrtälje (Älmsta).

I rollen kommer du att effektivisera arbetet för våra mekaniker och specialister genom noggrann planering och tydlig kommunikation. Förutom detta kommer du också att beställa reservdelar, prissätta jobb, ringa kunder med prisförslag och ha löpande kundkontakt under reparation. Arbetet görs via våra moderna affärssystem.

Du kommer till en modern verkstad och till ett team med stark gemenskap där vi har roligt tillsammans.

Din profil

För att lyckas i rollen som verkstadskoordinator hos oss tror vi att du har kunskap/stort intresse om husbilar och husvagnar.
Du är serviceinriktad har ett brinnande intresse för nöjda kunder och fordon. Du tycker att administration och rådgivning kring service och reparationer är roligt och är van vid att arbeta med telefon och dator som främsta arbetsredskap. Som person är du strukturerad, självgående och tar egna initiativ.

Du som söker innehar B-körkort. Dessutom har du erfarenhet av verkstadsarbete och/eller truckkort är detta starkt meriterande.

Vi värdesätter arbetserfarenhet men för oss är dina personliga egenskaper minst lika viktiga.

Om företaget

Svea Husbilar startade sin verksamhet 2016 och är ett renodlat förmedlingsföretag som byggt hela verksamheten kring en väl utvecklad och framgångsrik förmedlingsprocess.
Vi är mycket stolta över att under åren kunnat förädla våra processer och därmed snabbt växa till Sveriges största förmedlingsfirma. Vi förmedlar runt 700 fordon per år och omsatte under 2021 strax över 370 miljoner kronor. Vi är fortfarande inne i en expansiv fas och består i skrivande stund av fyra anläggningar och drygt 50 medarbetare. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi samarbetar i team vilket skapar gemenskap och arbetsglädje. Hos oss är alla lika mycket värda oavsett avdelning, arbetsuppgifter eller befattning! Svea Husbilar ägs av Svenska Husbilsgruppen AB som är en koncern med 8 st aktiebolag.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering, har ni frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Kajsa Fyhr på kajsa.fyhr@autorekrytering.se
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Svea Husbilar
  • Företag

   Svea Husbilar
  • Ort

   Norrtälje
  • Inkommet

   2024-02-18
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2024-03-07

Kontaktperson

Kajsa Fyhr
kajsa.fyhr@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt