Vi söker plåtslagare till Ford Hedin Bil i Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Då kan du vara rätt person! Vi expanderar vår skadeverksamhet och skall bli fler!

Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Arbetet som plåtslagare är ett varierande och spännande jobb som innebär en ständig utveckling för dig och dina kompetenser. I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar, du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Vi arbetar tydligt som ett lag för att hjälpa våra kunder. En fantastisk arbetsplats börjar med ordning & reda.

Din profil

Vi hoppas att du är en person som har en stor portion av personligt engagemang samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.
Vi söker en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Ford Hedin Bil. Du har gått utbildning för yrket eller har motsvarande förkunskaper. Kanske har du stor erfarenhet och söker nästa utmaning?

Krav:
Fordonstekniskutbildning
B-körkort
Svenska i tal och skift

Om företaget

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund. Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Karl Andersson, karl.andersson@autorekrytering.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Ford Hedin Bil i Helsingborg
  • Företag

   Ford Hedin Bil i Helsingborg
  • Ort

   Helsingborg
  • Inkommet

   2023-03-09
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-04-29

Kontaktperson

Karl Andersson

Tipsa dina vänner

Kontakt