Vill du jobba som bilmekaniker för vår kund med premiummärken i Jönköping?

Arbetsbeskrivning

Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan här!
Du behöver vara en driven person som älskar bilar, teknik och mekanik.
Arbetet innebär att du kommer att bli en avgörande team-player på verkstadssidan där du kommer att arbeta med allt från mindre servicereparationer till större motorrenoveringar och felsökningar. Det är dessutom viktigt att du är serviceinriktad och har förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer.

Din profil

För den här rollen ser vi gärna dig med tidigare erfarenhet som mekaniker, gärna med erfarenhet av diagnostik i någon form. Arbetsplatsen ger mycket frihet under ansvar där vi förutsätter att du kan jobba självständigt i längden. Det är viktigt att du är strukturerad, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete. Därmed kommer även stor vikt att läggas på dina personliga egenskaper. Det är meriterande att ha gått Fordons- och transportprogrammet. Det är krav för tjänsten att du har B-körkort samt behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Om företaget

Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi strävar efter att jobba med ledande aktörer i motorbranschen och vår ambition är att bygga en långsiktig affärsrelation som bygger på professionalism och förtroende. Vi finns på plats i Stockholm, Göteborg, Jönköping och Malmö, men vi håller även ett öga på den lokala marknaden.
Hos oss får du möjlighet till varierande arbetsuppgifter där du har möjlighet att påverka din arbetsdag och karrär.

Kontaktuppgifter

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterande chef Felix Taylor på felix.taylor@autorekrytering.se
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Autorekrytering
  • Företag

   Autorekrytering
  • Ort

   Jönköpings län
  • Inkommet

   2023-02-22
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-03-30

Kontaktperson

Felix Taylor
felix.taylor@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt