Vroom – Kundutvecklare/Key Account Manager

Arbetsbeskrivning

Vroom är sedan slutet av nittiotalet Sveriges ledande företag inom statistik, marknadsinformation och rådgivning på den svenska fordonsmarknaden. Vi hjälper vi våra kunder och partners att få en gedigen förståelse för sin marknad och utifrån denna skapa och genomföra effektiva och pricksäkra marknadsförings- och säljaktiviteter. Vi utökar nu teamet med ytterligare en kundutvecklare inom analys, marknadsföring och sälj som ska arbeta med att driva processen från ax till limpa – från försäljning, marknadsanalys och problemformulering till pricksäker marknads- och säljkommunikation till relevanta målgrupper.

I rollen som kundutvecklare arbetar du med att presentera, sälja och utveckla Vrooms produkter ute hos våra kunder. Du arbetar konsulterande och gör situationsanalyser, tolkar och analyserar data, identifierar och problematiserar behov samt kommer med insikter och aktivitetsförslag för att driva kunden mot rätt lösning. Du säljer hela vårt erbjudande och arbetar tätt med andra avdelningar och externa parter för att erbjuda exempelvis vidareutbildningar, säljutbildningar och marknadsföringsaktiviteter. Tjänsten innebär såväl utveckling av en befintlig kundstock men även nykundsbearbetning inom något av våra olika affärsområden.

Du utgår från vårt kontor i Sickla och spenderar en stor del av din arbetstid hos våra kunder i Stockholm med omnejd. Tjänsten innebär således både resande och digitala möten.

Detta är en direktrekrytering till en tillsvidareanställning med start efter sommaren.

Din profil

Vi söker dig som
• Har en akademisk examen
• Har ett brinnande intresse för fordonsbranschen
• Är analytisk, affärsmässig och självdriven
• Är relationsskapande
• Har mycket goda kunskaper i Excel och Power Point
• Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Meriterande är om du
• Har tidigare erfarenhet inom finans-, försäkring- eller bilbranschen
• Har tidigare erfarenhet som konsult

Stämmer detta in på dig? Då ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Om företaget

Vroom är sedan 1997 Sveriges ledande auktoritet inom inom statistik, marknadsinformation och rådgivning på den svenska fordonsmarknaden. Vroom’s huvudsakliga kundgrupper utgörs av generalagenter och återförsäljare i fordonsbranschen. Dessutom förser vi finansbolag, försäkringsbolag, verkstäder, besiktningsbolag och andra intressenter med information, verktyg och beslutsunderlag – alltid med syfte att bidra till ökad försäljning och lönsamhet.

Vårt strikta nischtänkande och dedikerade fokus på fordonsbranschen gör att vi kontinuerligt och till hundra procent kan fokusera på våra kunders och partners behov och på att ännu bättre tillgodose dessa. Förutom Vroom webtjänst – vårt webbaserade verktyg för analyser, målgruppsurval och prospekteringsarbete – tillhandahåller och hjälper vi även våra kunder med
- avancerade marknadsanalyser och konsultarbeten
- skräddarsydda rapporter
- automatiserade processer för leadsgenerering och uppföljning
- total DM-hantering i form av originalhantering, print, postning och uppföljning
- utbildningar/föreläsningar
- och mycket mer r nyckelord för oss. Vi brinner för fakta, kommunikation, sälj och marknadsföring.

Vårt löfte till alla våra kunder och partners är att med utgångpunkt från faktabaserad analys leverera konkret affärsnytta genom smidiga lösningar som håller dem i framkant.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult June Pärnänen på 070 622 60 19. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Vroom
  • Företag

   Vroom
  • Ort

   Stockholms län
  • Inkommet

   2022-08-04
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2022-08-27

Kontaktperson

June Pärnänen
070 622 60 19

Tipsa dina vänner

Kontakt