Wholesale Purchase Manager Kamux – Upplands Väsby

Arbetsbeskrivning

Det går bra för Kamux och vi fortsätter att växa! Nu söker vi en operativ ledare till vår inköpsavdelning som vill fortsätta driva vår framgång. Har du en bred erfarenhet inom inköp från en ledande roll? Då är det dig vi söker!
Som Wholesale purchase manager för vår inköpsavdelning har du personalansvar för ett team med inköpare och deras leverans, men vi fortsätter att växa och du kommer även få möjlighet att utveckla ditt team. Affären och det operativa arbetet är centrala områden i din roll där du leder det dagliga arbetet mot budget och uppföljning. Du driver och utvecklar inköpsarbetet och ser till att ditt team levererar med kvalité. I din roll kommer du även utbilda och coacha medarbetare så att de når sina mål och sin fullaste potential i sina roller.
Vi erbjuder:
Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Du har kollegor inom inköp både i Stockholm och Malmö samt Finland och Tyskland. Tillsammans är ni ett stort och sammansvetsat gäng med härlig stämning! Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver för att lyckas på jobbet. Goda insatser kommer generera en konkurrenskraftig lön.

Din profil

Vi söker dig som har bred erfarenhet från en roll inom inköp/sälj och minst 3 år från en ledande roll med budgetansvar. Har du arbetat med inköp inom bilbranschen samt har erfarenhet av att leda på distans är detta meriterande. Vi ser det även som ett måste att du är van att arbeta operativt eftersom du kommer att köpa bilar själv.
Som ledare är du coachande och inkluderande och har lätt för att skapa förtroende både hos medarbetare och hos våra kunder och vi ser att du har erfarenhet av att leda förändring. Vidare har du en förmåga till nytänkande där vi gärna ser att du har drivit förbättringsarbete i tidigare roller. Som person är du energisk, målmedveten och strukturerad samt analytiskt lagt och har förmågan att se hela bilden. Som ledare förväntas du ha ett nära och gott samarbete med säljorganisationen och andra intressenter.
Att kunna kommunicera både på svenska och engelska är ett krav samt B-körkort då resor kan förekomma i tjänsten.

Om företaget

Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas.
Vi brukar se oss som det lite annorlunda bilföretaget, som drivs av att hjälpa våra kunder hitta bilen för dem och fatta ett beslut de kommer vara nöjda med.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Karl Andersson, karl.andersson@autorekrytering.se. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Kamux
  • Företag

   Kamux
  • Ort

   Upplands-Väsby
  • Inkommet

   2023-05-24
  • Omfattning

   Heltid
  • Ansök senast

   2023-06-29

Kontaktperson

Karl Andersson
karl.andersson@autorekrytering.se

Tipsa dina vänner

Kontakt