Hyr däckmontörer hos Autorekrytering

Snart är det dags att byta däck igen. Sveriges ständigt ökande fordonspark betyder förmodligen att du behöver stärka upp ditt team av däckskiftare! Autorekrytering hyr inför varje däcksäsong ut hundratals däckmontörer med placering över hela Sverige.

Autorekrytering är sedan 15 år Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsbolag inom motorbranschen. Våra däckskiftare har stor erfarenhet av att ta emot kunder och deras bilar. Innan de kommer ut till ditt företag har de genomgått vår interna utbildning, som utöver däckskiftesteknik och balansering innefattar däcktvätt och systematisk uppmärkning av däck. Våra konsulter inser tidigt att lagarbete, noggrannhet och högt tempo är förutsättningar för att hinna med. De har alla god fysik som klarar det bitvis tunga jobbet.

En investering i framtiden

Att varje år kunna erbjuda ett stort gäng unga killar och tjejer sina första jobb ser vi som en viktig framtidsinvestering. Tillsammans med oss kan du erbjuda unga jobbsökande en möjlighet att lära sig motorbranschen, samla nyttiga kontakter och få referenser för kommande jobb.

CLAES CARLBERG, HR-CHEF, KG KNUTSSON OM AUTOREKRYTERING:

”Vi har samarbetat med Autorekrytering i flera år, för oss är det viktigt med en partner som är lyhörd och kan vår bransch. Jag upplever att vi har en bra dialog, de tar snabbt till sig våra synpunkter. Vi har lyckats med många rekryteringar tillsammans och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.”

 

Låt Autorekryterings däckskiftarpool avlasta dig i lagerbemanningen

– Vi bjuder på första dagen. Inga förpliktelser om du inte är nöjd!

Vår konsultpool utgörs till stor del av däckskiftare som mellan säsongerna behöver nya ”tunga” uppdrag.

Vill du jobba som däckmontör?

Autorekrytering är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Vi är ständigt på jakt efter personal till kommande däcksäsong. Vi söker dig som har ett starkt bilintresse och trivs med att ingå i ett team. Du får gratis träning på jobbet, men behöver ha en god grundfysik, då tunga lyft är en del av jobbet. Arbetsuppgifterna går främst ut på att byta däck på personbilar, registrera och märka däcken för att sedan lyfta in dem på ett däcklager. Till din hjälp har du oftast en lyftanordning och maskiner för mutterlossning. Truckkort och körkort är meriterande, men inte ett krav.

Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

 

Intern utbildning

Före påbörjad anställning erbjuds du en teknisk utbildning av vår interna utbildare. På så vis kan du känna dig trygg i dina kunskaper när du väl är på plats. Utbildningen ger dig som inte har tidigare erfarenhet en grund att stå på. Och har du tidigare jobbat som däckmontör får du en möjlighet att fräscha upp dina kunskaper.

Anställningen är en visstidsanställning. Urval sker kontinuerligt, så du gör rätt i att ansöka redan idag!

 

Det här är 18-årige Adrian Immerbo, som under våren gick Autorekryterings däckskiftarutbildning. En endagskurs som nu gör det möjligt för honom att säsongsarbeta som däckmontör. Dessutom är det ett första kliv in i en bransch han alltid drömt om att få arbeta i.

Kontakta oss!

Ross Montazeri, affärsområdeschef

ross.montazeri@autorekrytering.se
070-160 97 39

Kontakt