Stärk upp teamet med bemanning

Vår kandidatbank växer sig större för varje dag. Det gör att vi kan täcka upp för varierande uppdrag inom branschen. Korta som löpande.

Att en stor del av bemanningsuppdragen leder till anställning hos våra kunder ser vi som ett gott tecken på att vi lyckas med det vi alltid strävar efter – rätt människor, på rätt plats, för rätt roll.

Många av våra kunder väljer att börja med att hyra konsultkompetens för att senare låta uppdraget gå över i en anställning, ett så kallat hyrköp. Det gör att både du som kund och konsulten får en chans att prova på varandra först. Idag leder runt 80% av våra bemanningsuppdrag till anställning och att ta över en konsult är kostnadsfritt.

Rätt person på rätt plats snabbt? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Vi har personal för däcksäsongen

Sedan starten 2005 har vi försörjt marknadens däckföretag med personal för säsongsarbete. Efter varje säsong utvärderar vi både medarbetare och leverans för att kontinuerligt bli bättre. Innan du som kund träffar vår personal har de hunnit gå igenom ett antal steg hos oss. De har lämnat in ett korrekt utfört CV, gått igenom intervjuer och referenstagning samt genomfört vår interna utbildning. Efter avslutat uppdrag betygssätts varje medarbetare individuellt av arbetsledare eller chef på plats och de som sammantaget har gjort en bra säsong blir ofta erbjuden anställning hos oss på Autorekrytering. Vi ser det som ett bra sätt att förse branschen med kompetens och erbjuda unga personer en fot in på arbetsmarknaden.

Behöver du personal till däcksäsongen?

Kontakta oss på tfn: 08-409 144 40.

cyklist-innerstan

Vill du arbeta under däcksäsongen?

Söker du ett tufft men roligt arbete inom motorbranschen? Sök jobb hos oss för anställning under däckssäsongen! Vi har kollektivavtal och arbetar enbart med kvalitetssäkrade verkstäder. Hos oss får du en personlig kontaktperson som hjälper dig med alla frågor som kan dyka upp under din anställning och ser till att du har det bra på plats ute hos någon av våra kunder.

Välkommen att registrera ditt CV här.

Hitta ditt nästa jobb hos oss

Söker du jobb inom motorbranschen och vill bli tillgänglig för konsultuppdrag? Registrera eller uppdatera ditt CV och sök redan idag. Kanske väntar ditt nästa jobb redan bland våra lediga tjänster!

Är du istället intresserad av en rekrytering hittar du våra lediga tjänster här.

Lediga tjänster

Kontakt