Hitta nytt jobb genom Autorekrytering

Söker du jobb inom motorbranschen? Då kan du vända dig till oss!

Ditt nästa jobb

Autorekrytering är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Det innebär att du antingen kan söka jobb där du blir anställd hos oss, eller bli rekryterad till ett jobb direkt ute hos någon av våra kunder.

Vi vänder oss till dig som redan har flera års erfarenhet i bagaget och vill hitta nytt jobb med utvecklingsmöjligheter. Men även till dig som kanske precis har avslutat din utbildning och vill ta första steget ut i en spännande bransch. Vårt mål är att du ska hitta ett utvecklande jobb att trivas med länge.

Arbeta som konsult hos oss

Vi samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som konsult hos oss har du tillgång till vårt stora nätverk och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står även bakom dig när du är ute på uppdrag.

Läs gärna intervjun med en av våra tidigare konsulter längre ner på sidan.

Välkommen att registrera ditt CV hos oss!

Kontakta oss eller registrera ditt CV och sök jobb redan idag!

Registrera ditt CV här Kontakta oss här

Hej Stine!

Du arbetar ju som konsult på FCA som Digital Manager/Digital Specialist via Autoexecutive.

Hur kom du i kontakt med oss?

Jag såg en annons från er på en jobbportal – jag fick inte den tjänsten men ni hade ett annat uppdrag som passade ännu bättre.  Bra prickat av er!

Vad gör du på uppdraget?

Jag har hand om alla digitala kanaler för Fiats alla märken. Just nu håller jag på att bygga en ny hemsida för Fiat Sverige och Jeep Sverige tillsammans med våran webbyrå. Jag arbetar också mycket med sociala nätverk tillsammans med teamet. Jag är även ute på mycket event till exempel Tough Viking.

Hur är det att vara konsult?

Jag trivs jättebra på Fiat alla är hjälpsamma och det är som en stor familj. Det känns skönt att man arbetar för ett auktoriserat och välkänt bolag som Autoexecutive när det kommer till avtal och regler. Det är också en trygghet att veta att att om uppdraget hos kund tar slut så hittar ni ett nytt intressant uppdrag.

Det ger en härlig frihetskänsla att vara konsult!

Tack för pratstunden Stine och fortsatt lycka till på ditt spännande uppdrag!

Kontakt