Hitta nytt jobb genom Autorekrytering

Söker du jobb inom motorbranschen? Då kan du vända dig till oss!

Ditt nästa jobb

Autorekrytering är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Det innebär att du antingen kan söka jobb där du blir anställd hos oss, eller bli rekryterad till ett jobb direkt ute hos någon av våra kunder.

Vi vänder oss till dig som redan har flera års erfarenhet i bagaget och vill hitta nytt jobb med utvecklingsmöjligheter. Men även till dig som kanske precis har avslutat din utbildning och vill ta första steget ut i en spännande bransch. Vårt mål är att du ska hitta ett utvecklande jobb att trivas med länge.

mote-pa-kontor

kollega-kontor

Arbeta som konsult hos oss

Vi samarbetar med de främsta generalagenterna, leverantörerna och återförsäljarna inom motorbranschen. Som konsult hos oss har du tillgång till vårt stora nätverk och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står även bakom dig när du är ute på uppdrag.

Läs gärna intervjun med en av våra tidigare konsulter längre ner på sidan.

Välkommen att registrera ditt CV hos oss!

Kontakta oss eller registrera ditt CV och sök jobb redan idag!

Registrera ditt CV här Kontakta oss här

Intervju med victor dahl

Från arbetssökande till drömjobb genom Autorekrytering

Victor Dahl arbetar idag som Servicechef hos Volkswagen Stockholm Smista och minns tillbaka när han själv sökte efter ett jobb inom motorbranschen.

– Min första kontakt med Autorekrytering var via deras webbplats. Jag googlade på lediga tjänster inom motorbranschen och då dök Autorekrytering upp i sökresultatet. Efter att ha kontaktat dem via mejl blev jag uppringd av en rekryterare, berättar Victor.

Intervjuerna ledde till en konsultanställning hos Autorekrytering. Anställningen inleddes med en utbildning i de system som Victor skulle arbeta med under sitt konsultuppdrag på Volkswagen Stockholm Smista. Därpå följde en arbetsplatspraktik där han fick möjlighet att lära sig mer om vad det innebar att arbeta som konsult och ”prova på” innan uppdraget drog igång.

Victor är väldigt nöjd med att ha haft Autorekrytering som arbetsgivare och uppskattade att de värnade om de anställda på företaget.

– Jag fick en mycket positiv uppfattning under min tid som konsult hos Autorekrytering och upplevde att de var måna om mig som anställd och att jag skulle ha det bra på de ställen jag hyrdes ut till, berättar Victor.

Efter anställningen hos Autorekrytering har karriären gått spikrakt uppåt och Victor har fått en anställning som han trivs väldigt bra med.

– Jag blev ganska snabbt uppfångad av Volkswagen Stockholm Smista och gick snart från inhyrd konsult till fast anställd. Jag är faktiskt kvar där än idag och har gått från servicerådgivare till att nu arbeta som servicechef.

För dig som är ung och vill göra karriär inom motorbranschen vill Victor passa på att ge ett råd längs vägen.

Victor_Dahl– Visa framfötterna och se till att alltid ha ett driv framåt. Var engagerad i det du gör och var noggrann!

 

Intervju med STINE

Möt en medarbetare

 

Hej Stine!

Du arbetar ju som konsult på FCA som Digital Manager/Digital Specialist via Autoexecutive.

Hur kom du i kontakt med oss?

Jag såg en annons från er på en jobbportal – jag fick inte den tjänsten men ni hade ett annat uppdrag som passade ännu bättre.  Bra prickat av er!

Vad gör du på uppdraget?

Jag har hand om alla digitala kanaler för Fiats alla märken. Just nu håller jag på att bygga en ny hemsida för Fiat Sverige och Jeep Sverige tillsammans med våran webbyrå. Jag arbetar också mycket med sociala nätverk tillsammans med teamet. Jag är även ute på mycket event till exempel Tough Viking.

Hur är det att vara konsult?

Jag trivs jättebra på Fiat alla är hjälpsamma och det är som en stor familj. Det känns skönt att man arbetar för ett auktoriserat och välkänt bolag som Autoexecutive när det kommer till avtal och regler. Det är också en trygghet att veta att att om uppdraget hos kund tar slut så hittar ni ett nytt intressant uppdrag.

 

 

Det ger en härlig frihetskänsla att vara konsult!

Tack för pratstunden Stine och fortsatt lycka till på ditt spännande uppdrag!

 

Kontakt