Hitta din nästa medarbetare hos oss!

Behöver du personal inom motorbranschen? Du har du kommit rätt. Vi hjälper er att hitta rätt person för ert jobb.

Att vända sig till en nischad bemannings- eller rekryteringspartner är klokt. Vår tydliga nisch och mångåriga erfarenhet gör att vi vågar säga att vi är bäst på att hitta rätt kompetens för alla typer av fordonsrelaterade uppdrag. Vi känner till de utmaningar som varje roll innebär och vet vilka personliga egenskaper som krävs. Därför kan vi enkelt hitta rätt person för rätt jobb.

Ett brett utbud i en smal nisch

Vår kandidatbank fylls på med nya ansikten varje dag. För att möta marknadens behov ser vi till att ha brett spann av kompetenser. Det innebär en ordentlig blandning av juniora och seniora kandidater med olika erfarenheter.

”Vi har samarbetat med Autorekrytering i flera år, för oss är det viktigt med en partner som är lyhörd och kan vår bransch. Jag upplever att vi har en bra dialog, de tar snabbt till sig våra synpunkter. Vi har lyckats med många rekryteringar tillsammans och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.”

CLAES CARLBERG, HR CHEF, KG KNUTSSON

Våra tjänsteområden

Här hittar du mer information om våra fyra tjänsteområden: Rekrytering, Bemanning, Autoexecutive och Strategisk kompetensförsörjning:

Kontakt