Outsourcing

Med en outsourcinglösning kan du lägga ut hela eller delar av arbetet till oss på Autorekrytering. Vi hjälper er driva funktioner såsom reception, kundtjänst och internservice så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Att outsourca en eller flera funktioner till Autorekrytering innebär att vi tar hand om hela processen, intervjuer, uppföljning, lön och frånvarohantering. Om så behovet är per timme eller heltid – vi anpassar våra lösningar efter ditt behov!

Full support – vi tar hand om allt!

Lägg över hela funktionen till oss. Vi rekryterar in personal som uppfyller er kravprofil. Med en fullsupportlösning garanterar vi att alltid ha en person på plats och även täcka upp med upplärd personal från vår back-up-pool vid sjukdom eller semester. Du kan känna dig trygg med att alltid ha din reception bemannad så att du kan fokusera på annat!

Uthyrning vid behov

Denna lösning passar dig som vill hyra in personal vid behov eller bara några timmar då och då t.ex vid arbetstoppar, sjukskrivning, under pågående rekryteringsprocess, event eller liknande.

5 fördelar med outsourcing

1. Du skär kostnader

2. Du säkrar kompetens

3. Du får en konkurrenskraftig lösning

4. Fullt fokus på det du gör bäst

5. Ökad kontroll

Hör av dig så berättar vi mer!

Fyll i formuläret och låt oss tillsammans diskutera hur outsourcing kan bli en lönsam affär för dig.

Har du frågor? Du är också välkommen att kontakta Emanuel!

Emanuel Ramstedt
073-327 20 50
emanuel.ramstedt@autorekrytering.se

Kontakt