AutoAds

Behöver du hjälp att nå ut med dina platsannonser i kanaler där de bästa kandidaterna inom motorbranschen finns? Då hjälper vi dig!

AutoAds är perfekt för dig som vill rekrytera på egen hand men som vill nå ut till de kandidater som inte aktivt söker jobb. Vi erbjuder nu dig att annonsera i vårt upparbetade nätverk sedan 2005.

Annonsering i sociala medier

Vi hjälper dig med målgruppsanpassad annonsering i sociala medier, på vår hemsida och i våra nätverk.

Det finns flera fördelar med att använda sociala medier i er rekrytering:

 1. Nå bredare målgrupp: Sociala medier gör det möjligt för ert företag att nå en stor och diversifierad målgrupp av kandidater, inklusive dem som annars kanske inte skulle ha hittat företagets jobbannonser.
 2. Minska rekryteringskostnader: Rekrytering via sociala medier kan vara billigare än traditionella metoder som jobbannonser i tidningar eller headhunting.
 3. Förbättra employer branding: Sociala medier annonser för rekrytering ger ert företag möjligheten att visa sin varumärkeskultur och värden till en stor målgrupp av potentiella kandidater.
 4. Öka sökbarhet: Rekryteringsannonser på sociala medier hjälper dig som företag att nå en större publik och öka sökbarheten för era lediga jobb.
 5. Lätt att mäta resultat: Vi hjälper er att mäta och analysera resultaten av en rekryteringskampanj, såsom antal visningar, klick och ansökningar.

Genom att använda sociala medier som en del av er rekryteringsstrategi kan ert företag nå en bred målgrupp, minska kostnader, förbättra ert employer branding och lättare mäta ert resultat.

Annonspaket

Nå ut till aktivt jobbsökande kandidater på flera av Sveriges största jobbsökarsidor och även bransch nischade sajter.

Med vårt annonspaket får du:

 • Annonsering på Autorekrytering.se, Safari, Linkedin med flera
 • Annonsering i hela 60 dagar
 • Professionell hantering av kandidaterna

Social Media Kampanj

Med vår hjälp får du en målgruppsanpassad kampanj i sociala medier. Nå ut både till aktivt sökande och passiva kandidater och det bästa av allt är att du inte behöver göra något själv. Vi löser allt åt dig baserat på din jobbannons.

Med vårt sociala mediepaket får du:

 • Målgruppsanpassad annonsering på LinkedIn
 • Målgruppsanpassad annonsering på Facebook och Instagram
 • Spridning på Facebook, LinkedIn och i Autorekryterings nätverk

Har du frågor om AutoAds?

Kontakt gärna Clemens!

Clemens Döring
Clemens.doring@autorekrytering.se
070-789 85 81

Kontakt