Rekrytering av erfarna ledare

Det krävs både kunskap och insikt för att få in rätt personer i styrelsen eller hitta en chef som kan lyfta organisationen. Med AutoExecutive jobbar du med våra specialiserade chefsrekryterare som har lång erfarenhet av chefsrekrytering både inom fordonsbranschen och utanför.

Oavsett om du söker chefer från fordonsindustrin eller vill rekrytera in talang från en annan bransch så hjälper AutoExecutive er. Med över 15 års erfarenhet och en djup inblick i fordonsindustrin vet vi vad som krävs och kan identifiera vilka olika bakgrunder och erfarenheter som passar för branschen, verksamheten och ert företag. Våra chefsrekryterare är specialiserade på att matcha högkvalificerade kandidater till tjänster inom motorbranschen. Med AutoExecutives hjälp kan ni känna er trygga i valet av er nya ledare.

En förutsättning för en framgångsrik process är att vi grundligt förstår era krav på en ledare och er verksamhet, utmaningar och behov. Detta lägger grunden för vårt searcharbete, där vi identifierar relevanta kandidater som sedan diskret kontaktas för vidare utvärdering.

Stefan Weman, Founding Partner

Stefan har över 20 års erfarenhet av chefsrekrytering, varav 15 år i fordonsbranschen. Han har även mångårig erfarenhet av styrelsearbete i både inom branschen och utanför och har ett oöverträffat nätverk.

Stefan har lång erfarenhet av psykometrisk testning och bedömning.

Personalvetarlinjen, Uppsala Universitet

Språk; Engelska, Svenska

Emanuel Ramstedt, Senior Partner

Emanuel har mer än 20 års erfarenhet som rådgivare inom strategi och företagsutveckling, bland annat på Bain & Company, KPMG och PwC. Han har lång erfarenhet av att utvärdera strategier och företagsledningars kometens och förmåga att kunna genomföra uppsatta mål.

Emanuel har även lång erfarenhet av eget ledningsarbete, bland annat som chef över KPMGs rådgivningsverksamhet i Sverige och medlem i KPMGs europeiska ledningsgrupp samt chef över för PwCs rådgivningsverksamhet i Sverige och medlem i PwCs globala ledningsgrupp. Han har även varit och är verksam som styrelseordförande i flera bolag.

Stanford Executive Program, Stanford University
Civilekonom, Handelshögskolan i Stockholm (MSc)
Beteendevetare, Uppsala Universitet (MSc)

Språk: Engelska, Svenska

Rebecka Fihn, VD och Partner

Flerårig chefs- och ledarerfarenhet med brett kontaktnätverk i motorbranschen. Mångårig erfarenhet av rekrytering till nyckelpositioner. Universitetsutbildad inom organisation och ledarskap med fokus på förändringsledning,

Lunds Universitet och Malmö Universitet.

Språk: Engelska, Svenska

Certifierad i Aon´s Assessment solution psykometriska tester.

Clemens Döring, Operativ Chef

Universitetsutbildning från Lunds Universitet. Kandidatexamen i psykologi och en master i Human resource development. Executive rekryterare med stor förståelse för människor och försäljning samt en passion för att bygga relationer.

Språk; Tyska, Engelska, Svenska

Certifierad i Aon´s Assessment solution psykometriska tester.

Redo för nästa steg i din karriär?

Arbetar du som chef i ledningsgrupp och är redo för nästa steg i en spännande karriär? Med hjälp av våra rekryterare kan du enkelt hålla dig uppdaterad om nya positioner inom motorbranschen som går hand i hand med dina karriärmål.

Vi på AutoExecutive älskar utmaningar och tror på att hitta öppningar där din förmåga verkligen kommer till sin rätt. Kanske har du siktet inställt på ett specifikt jobb, eller vill hålla alla dörrar öppna? Oavsett framtidsplan är du varmt välkommen att registrera ditt CV eller kontakta oss direkt.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakt