Chef- eller specialistrekrytering

Det krävs både kunskap och insikt för att få in rätt personer i styrelsen eller hitta en chef som kan lyfta organisationen. Med Autoexecutive jobbar du med erfarna rekryterare som har gedigen erfarenhet av fordonsbranschen och de utmaningar man ställs inför där.

Oavsett om du söker personal från fordonsindustrin eller vill rekrytera in nya intryck från en annan bransch så hjälper Autoexecutive er. Med över 10 års erfarenhet och en djup inblick i fordonsindustrin vet vi vad som krävs och kan identifiera vilka olika bakgrunder och erfarenheter som passar för branschen, verksamheten och ert företag. Våra duktiga rekryterare är specialiserade på att matcha högkvalificerade kandidater i motorbranschen och har djupgående kompetens när det gäller personbedömning. Med Autoexecutives hjälp kan ni känna er trygga i valet av er nya ledare eller specialist.

Att representera er organisation, era krav på en ledare och ert erbjudande på ett förtroendegivande och professionellt sätt är centralt för att vi ska lyckas. Vår rekryterings- och searchprocess genomförs av erfarna chefsrekryterare som grundligt sätter sig in i er verksamhet, era utmaningar och era behov. Detta lägger grunden för vårt searcharbete, där vi identifierar relevanta kandidater som sedan kontaktas angående möjligheterna i ert erbjudande till dem. Under hela processen kan ni slappna av med vetskapen om att vi skräddarsyr en process som passar både er och kandidaterna.

 

Välkommen att kontakta oss!

Redo för nästa steg i din karriär?

Arbetar du som chef eller specialist och är redo för nästa steg i en spännande karriär? Med hjälp av våra rekryterare kan du enkelt hålla dig uppdaterad om nya positioner inom motorbranschen som går hand i hand med dina karriärmål.

Vi på Autorekrytering älskar utmaningar och tror på att hitta öppningar där din förmåga verkligen kommer till sin rätt. Kanske har du siktet inställt på ett specifikt jobb, eller vill hålla alla dörrar öppna? Oavsett framtidsplan är du varmt välkommen att registrera ditt CV eller kontakta oss direkt.

kollega-office

Aktuella chefstjänster

Kontakt