Så stödjer vi er som företagare i motorbranschen under Coronakrisen

Coronakrisen påverkar vår bransch hårt och det är tydligt att det kommer bli en tuff tid för många bolag de kommande månaderna, kanske betydligt längre. Vi tvingas nu alla fundera över hur vi kan hjälpa varandra; både kunder, anställda och leverantörer, genom denna turbulens.

Autorekrytering har varit fordonsbranschens ledande leverantör av rekrytering och bemanning sedan 15 år tillbaka. Vi har bred kompetens inom HR, organisation och förhandling.

Vi erbjuder nu Er att under Coronakrisens fortsättning kostnadsfritt stödja med följande tjänster, om ni tvingas reducera er personal:

– Stöd och coachning av varslad eller uppsagd personal. Vi kan vara en del av en strukturerad process där vi hjälper de påverkade individerna att finna nya anställningar så fort som möjligt.

– Rådgivning runt personalnedskärning. Vi kan, så långt vi har kapacitet, assistera med vår kunskap och erfarenhet runt HR-frågor (Permitteringsreglernas utformning, underlag till avtalsförhandling etc.)

En dag är denna kris över och ni kommer behöva mer personalkapacitet igen. Då får ni gärna köpa våra ordinarie tjänster. Om ni är ett av de lyckosamma företag som trots Coronaeffekterna redan i närtid behöver mer kapacitet är vi naturligtvis glada om vi får möjlighet att hjälpa er med det arbetet. Vi har nu i vår talangpool tillgång till osedvanligt många högkvalificerade personer som kan börja med kort varsel. Tveka inte att höra av dig till oss för att diskutera hur vi kan hjälpa er!

Med vänlig hälsning,
Emanuel Ramstedt
VD, Autorekrytering
0733-272 050
www.autorekrytering.se

Kontakt