Stärk upp teamet med inhyrd personal

Vår kandidatbank växer sig större för varje dag. Det gör att vi kan täcka upp för varierande uppdrag inom branschen. Korta som löpande.

Vi på Autorekrytering hjälper dig täcka upp vid både akuta och mer långsiktiga personalbehov

Konsultuthyrning är en kostnadseffektiv och flexibel lösning som hjälper er upprätthålla en välbalanserad personalstyrka med rätt kompetens. Oavsett om ni behöver en person med kort varsel eller flera medarbetare för en längre period, står våra konsulter redo att stärka upp där det behövs.

Vi på Autorekrytering har en lång tradition av att skapa förutsättningar för de som vill arbeta och utvecklas inom motorbranschen. Vi erbjuder konsultuthyrning som ett värdefullt steg för dig som vill prova på att karriär utvecklas inom just denna bransch. Vårt fokus ligger på att skapa långsiktiga relationer till såväl kunder som konsulter. Genom lyhördhet och branschspecialisering vet vi vad ni som kund har för behov och hur vi på bästa sätt kan matcha det behovet med rätt kompetens och personlighet. För oss handlar det om att, i tätt samarbete mer er som kund, skapa förutsättningar för ett medarbetarskap med engagemang där individer kan växa och utvecklas och på så vis bidra till ert företags framgång.

Att vara konsult hos oss innebär en trygg anställning, vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som varje år levt upp till de etiska, ekonomiska och juridiska riktlinjer som en auktorisation innebär. Hos oss får du en dedikerad konsultchef som följer upp och säkerställer en god arbetsmiljö där du kan känna trygghet, delaktighet och arbetsglädje och har möjligheter till utveckling.

Vårt mål är att bidra med en effektiv och jämställd kompetensförsörjning till motorbranschen där vi strävar efter att ge fler möjligheten att få arbeta i denna innovativa och teknikorienterade framtidsbransch.

Rätt person på rätt plats snabbt? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


cyklist-innerstan

Hitta ditt nästa jobb hos oss

Söker du jobb inom motorbranschen och vill bli tillgänglig för konsultuppdrag? Registrera eller uppdatera ditt CV och sök redan idag. Kanske väntar ditt nästa jobb redan bland våra lediga tjänster!

Är du istället intresserad av en rekrytering hittar du våra lediga tjänster här.

Lediga tjänster

Kontakt