Om oss på Autorekrytering

Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.

Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.

Vi skannar av marknaden – där du finns

Våra konsulter är allt från montörer till servicetekniker, säljare, projektledare och specialister. Vi håller ständigt utkik efter nya förmågor till vår konsultbank men också efter fler vassa rekryterare och konsultchefer till våra egna kontor.

Vi finns på plats i Stockholm, Göteborg och Malmö. Men vi håller även ett öga på den lokala marknaden. Oavsett var du befinner dig, om du söker jobb eller personal, tveka inte att höra av dig till oss!

”Vi är ett gäng begåvade och drivna människor som strävar efter att hitta rätt person till rätt plats.”

Långsiktighet och engagemang

Om du arbetar med oss kommer du snart märka att vi älskar utmaningar. Med ett stort driv och ett personligt engagemang jobbar vi alltid för att överträffa våra kunder förväntningar. Så utmana oss gärna!

Vi har exklusivt fokus på motorbranschen

Att vända sig till en nischad bemannings- och rekryteringspartner är alltid ett smart val. Vi på Autorekrytering kan motorbranschen på djupet och har över tio års erfarenhet av att matcha rätt människor med rätt jobb. Vi jobbar med ett brett spann av kompetenser och vet vad som krävs för att mästra varje rolls utmaningar. Under åren har vår kandidatbank hunnit växa sig allt större. Därför är chansen stor att vi redan känner personen du söker.

kollega-kontor

Vi som arbetar internt på Autorekrytering har till störst del en utbildningsbakgrund inom Personal & Arbetsliv. Vi har också medarbetare internt med operationell erfarenhet från motorbranschen men vi har alla fokus på att vara bäst på att hitta rätt person till rätt uppdrag.

Vår organisation består av VD, Regionchefer, Rekryterare och Konsultchefer. Vi hjälps alla åt där behovet finns.

  • Företaget grundades 2005 av två personer från andra rekryterings – och bemanningsföretag som såg ett behov av ett nischat bolag för motorbranschen. Så rätt de hade!
  • Vi har 3 kontor – Stockholm, Göteborg och Malmö. Men våra kunder och konsulter finns över hela landet!
  • Vi rekryterar och hyr ut personal till bolag som är verksamma inom motorbranschen men tillhandahåller kompetens inom alla områden – även de som inte är direkt kopplade till fordon.
  • Vi har personal både på arbetarsidan och tjänstemannasidan.
  • 2016 startade vi vårt affärsområde Autoexecutive som enbart fokuserar på chefer och specialister – https://www.autorekrytering.se/tjansteomraden/autoexecutive/
    2017 startade vi vårt affärsområde Office där vi fokuserar på administrativa och kundsupporterande tjänster – https://www.autorekrytering.se/tjansteomraden/office/
  • Vi ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har därmed kollektivavtal.

Har du några frågor eller funderingar?

Hör av dig till oss!

Kontakt