Autorekrytering Verkstad

Är du återförsäljare, fordonsverkstad, däckverkstad, fordonsbesiktare eller på annat sätt jobbar med verksamhet som kräver specialiserad praktisk kunskap inom fordonsbranschen – då har du kommit rätt!

Autorekrytering är branschens enda exklusivt fokuserade och med bred marginal ledande aktör. Vi förstår vilka kompetenser och egenskaper som krävs för att ni skall lyckas oavsett om det gäller mekaniker, reservdelsmän, servicerådgivare, platschefer eller däckmontörer. Vi täcker in alla nivåer och har en unik förmåga att tillsätta rätt personer genom våra oöverträffade nätverk och databaser.

CLAES CARLBERG, HR-CHEF, KG KNUTSSON OM AUTOREKRYTERING:

”Vi har samarbetat med Autorekrytering i flera år, för oss är det viktigt med en partner som är lyhörd och kan vår bransch. Jag upplever att vi har en bra dialog, de tar snabbt till sig våra synpunkter. Vi har lyckats med många rekryteringar tillsammans och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.”

Lediga tjänster

Har du frågor? Kontakta gärna Clemens!

Behöver du hyra in däckpersonal?

Autorekrytering utvecklade konceptet med att utbilda och hyra ut däckskiftare i Sverige. Varje år utbildar och hyr vi ut flera hundra personer. Våra däckskiftare har stor erfarenhet av att ta emot kunder och deras bilar. Innan de kommer ut till ditt företag har de genomgått vår interna utbildning, som utöver däckskiftesteknik och balansering innefattar däcktvätt och systematisk uppmärkning av däck. Våra konsulter inser tidigt att lagarbete, noggrannhet och högt tempo är förutsättningar för att hinna med. De har alla god fysik som klarar det bitvis tunga jobbet.

En investering i framtiden

Att varje år kunna erbjuda ett stort gäng unga killar och tjejer sina första jobb ser vi som en viktig framtidsinvestering. Tillsammans med oss kan du erbjuda unga jobbsökande en möjlighet att lära sig motorbranschen, samla nyttiga kontakter och få referenser för kommande jobb.

 

Låt Autorekryterings däckskiftarpool avlasta dig i lagerbemanningen

– Vi bjuder på första dagen. Inga förpliktelser om du inte är nöjd!

Vår konsultpool utgörs till stor del av däckskiftare som mellan säsongerna behöver nya ”tunga” uppdrag.

Vill du jobba som däckmontör?

Autorekrytering är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Vi är ständigt på jakt efter personal till kommande däcksäsong. Vi söker dig som har ett starkt bilintresse och trivs med att ingå i ett team. Du får gratis träning på jobbet, men behöver ha en god grundfysik, då tunga lyft är en del av jobbet. Arbetsuppgifterna går främst ut på att byta däck på personbilar, registrera och märka däcken för att sedan lyfta in dem på ett däcklager. Till din hjälp har du oftast en lyftanordning och maskiner för mutterlossning. Truckkort och körkort är meriterande, men inte ett krav.

Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Intern utbildning

Före påbörjad anställning erbjuds du en teknisk utbildning av vår interna utbildare. På så vis kan du känna dig trygg i dina kunskaper när du väl är på plats. Utbildningen ger dig som inte har tidigare erfarenhet en grund att stå på. Och har du tidigare jobbat som däckmontör får du en möjlighet att fräscha upp dina kunskaper.

Anställningen är en visstidsanställning. Urval sker kontinuerligt, så du gör rätt i att ansöka redan idag!

Det här är 18-årige Adrian Immerbo, som under våren gick Autorekryterings däckskiftarutbildning. En endagskurs som nu gör det möjligt för honom att säsongsarbeta som däckmontör. Dessutom är det ett första kliv in i en bransch han alltid drömt om att få arbeta i.

Kontakta oss!

simon Simic

simon.simic@autorekrytering.se
070-160 97 39

Kontakt