Autorekrytering

Är du generalagent, återförsäljare, leasingföretag, fordonsbesiktare eller på annat sätt jobbar med verksamhet som kräver specialiserad kunskap inom fordonsbranschen – då har du kommit rätt!

Autorekrytering är branschens enda exklusivt fokuserade rekryteringsföretag och med bred marginal ledande aktör inom konsultuthyrning till motorbranschen. Vi förstår vilka kompetenser och egenskaper som krävs för att ni skall lyckas oavsett om det gäller tekniker, specialister, generalister eller ledare till branschen. Vi täcker in alla nivåer och har en unik förmåga att tillsätta rätt personer genom våra oöverträffade nätverk och databaser.

I våra rekryteringar ingår alltid uppsökande kontakt med kandidater, det är därför vi också, oftare än andra, lyckas med de riktigt svårrekryterade rollerna. Vårt gedigna nätverk och vår långa erfarenhet av branschen gör att vi vet vart vi ska söka för att hitta rätt kompetens till er!

Vi på Autorekrytering hjälper dig täcka upp vid både akuta och mer långsiktiga personalbehov oavsett som du behöver rekrytera eller bemanna personal. 

Konsultuthyrning är en kostnadseffektiv och flexibel lösning som hjälper er upprätthålla en välbalanserad personalstyrka med rätt kompetens. Oavsett om ni behöver en person med kort varsel eller flera medarbetare för en längre period, står våra konsulter redo att stärka upp där det behövs.

Behöver du istället rekrytera in ny medarbetare finns våra specialiserade rekryterare här för att hjälpa dig. De har mångårig erfarenhet av att hitta rätt person med rätt kompetens för just företag i motorbranschen.

CLAES CARLBERG, HR-CHEF, KG KNUTSSON OM AUTOREKRYTERING:

”Vi har samarbetat med Autorekrytering i flera år, för oss är det viktigt med en partner som är lyhörd och kan vår bransch. Jag upplever att vi har en bra dialog, de tar snabbt till sig våra synpunkter. Vi har lyckats med många rekryteringar tillsammans och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.”

Lediga tjänster

Har du frågor? Kontakta gärna Clemens!

Clemens.doring@autorekrytering.se

+46 707 89 85 81

Kontakta oss!

08-409 144 40
info@autorekrytering.se

 

 

Kontakt